Aile Okulu Projesi Tanıtım ve Belge Töreni

Bakanlığımız ve Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğümüzce başlatılan Aile Okulu Projesi kapsamında ilk belge törenimiz İlçe Kaymakamımız Sayın Ahmet COŞKUN'un teşrifleri ile gerçekleştirildi. İlçe Kaymakamımız Sayın Ahmet COŞKUN'un kursiyerlere hitapları akabinde; kursa katılım sağlayarak başarı gösteren değerli velilerimize  İlçe Kaymakamımız Ahmet COŞKUN, İlçe Belediye Başkan Vekili Sayın Şükrü YÜKSEK ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Ayhan GÖRÜR tarafından belgeleri takdim edildi.

Okul-Aile-Öğrenci iş birliğini artırmayı; çocuklarımızın akademik, sosyal ve psikolojik yönden desteklenmesi amaçları ile yapılan Aile Okulu Kurslarımız devam edecektir. Siz değerli velilerimizi başvurularınız için Merkezimize bekliyoruz.

05-09-202228-09-202228-09-2022

Yayın: 28.09.2022 - Güncelleme: 28.09.2022 15:13 - Görüntülenme: 277