Daha Mutlu Aileler İçin

Değerli velilerimiz bu sefer okul zili sizler için çalıyor

Bakanlığımızın Aile Okulu Projesi kapsamında siz değerli velilerimize eğitim planlıyoruz.

Derslerimiz:

"Aile içi iletişim"  Bu derste, giderek yüzeysel hâle gelen iletişimin nasıl daha nitelikli olabileceğine dair bilgi paylaşılıyor.

"Çatışma ve stres yönetimi" dersinde aile içinde sorunlarla başa çıkma gücünün artırılması amaçlanıyor.

"Bilinçli ve güvenli teknoloji kullanımı" dersinde hem anne babaların hem çocukların sosyal hayatlarını etkilemeden gerçek yaşamda güvenli bir şeklide nasıl çevrim içi olabilecekleri aktarılıyor.

"Bağımlılıkla mücadele" dersinde ise zararlı alışkanlıklarla başa çıkabilmek, bedenen ve ruhen sağlıklı bir yaşam sürmek için yol gösteriliyor.

"Sosyal duygusal beceri gelişimi" dersinde verilen bilgilerle çocukların kendi aralarındaki ve ebeveynleriyle ilişkisinin derinleştirilmesi ve güçlendirilmesi amaçlanıyor.

"Akran ilişkileri" dersi, çocukların kendi yaşıtlarıyla iletişimini kolaylaştırmak için bilgileri kapsarken "ahlaki gelişim" dersleri, maneviyatın pekiştirilmesine yardımcı oluyor.

"Sağlıklı beslenme ve fiziksel aktiviteler" dersi de daha sağlıklı bir aile yapısına katkı sağlıyor.

Bu şekilde 8 ana başlıkta sizlere eğitim vermek istiyoruz.

Eğitim ücretsizdir.

Kursiyer Velilerimizin kursa alınabilmesi için kayıt olmaları gerekiyor. Kayıt için:

Tc.kimlik no

Adi ve soyadı

doğum tarihi (Gün Ay Yil)

cep telefonu ve

Eğitim durumu bilgilerini belirtmeleri gerekmektedir.

Hep birlikte daha bilinçli çocuklar yetiştirebilmek ve daha bilinçli bir aile olmak için katılım gösteren tüm velilerime teşekkür ederiz.

05-09-2022

Yayın: 05.09.2022 - Güncelleme: 05.09.2022 09:03 - Görüntülenme: 2330